Laktosefri

Trio morgenmadsbrød

Et saftig gluten- og laktosefrit brød med solsikkefrø, græskarkerner og hørfrø.

Vægt: 300 g

Kig efter logoet på brødet! – Nu endnu bedre brød!

Improved baking

 

Glutenfri HVEDEstivelse, vand, sirup, vegetabilsk olie (palme, raps), solsikkekerner (3%), græskarkerner (3%), knust hørfrø (2,5%), fortykningsmiddel (guargummi, xantangummi, hydroxipropylmetylcellulose), sukker, veg. fiber (æble, sukkerroe), gær, salt, bagepulver (glucono-delta-lacton, natriumbikarbonat), konserveringsmiddel (sorbinsyre), mineraler (jern), vitaminer (tiamin, riboflavin, niacin, B6, folsyre).

Næringsindholdper 100 gram
Energi1160 kJ (276 kcal)
Protein2,6 g
Kulhydrat46 g
- heraf sukkerarter3,6 g
Salt1,0 g
Fedt7,9 g
- heraf mættet fedt0,5 g
Kostfibre5,2 g
Tiamin0,20 mg 15%*
Riboflavin0,21 mg 15%*
Niacin2,4 mg 15%*
Vitamin B60,21 mg 15%*
Folsyre30 µg 15%*
Jern4,5 mg 32%*
*RDI= % af anbefalet dagligt indtag

Forvarm ovnen til 200 ° C. Pensl med lidt olie eller vand og bag i  8-10 minutter.

Uåbnet: Opbevares ved normal stuetemperatur. Åbnet: Opbevares lufttæt (f.eks. i plasticpose) og køligt. Holdbarhed 2 døgn forudsat korrekt opbevaring. Kan fryses i en lufttæt pose.

Hjem / Produkter / Trio morgenmadsbrød