Tagliatelle med æg


Glutenfri tagliatelle pasta! Et perfekt alternativ til traditionel pasta.

Velegnet til en  ”Low FODMAP” diæt.

 

Passion for pasta

I 1887 begyndte Giuseppi Mennucci at lave pasta I sin lille butik I byen Lucca i Toscana. Pastaen blev lavet i hånden og tørret i solen i baghaven. I dag, fem generationer senere, fremstiller vi stadig pasta med familien Mennucci - med samme lidenskab. I fælleskab er det stadig vores mission at skabe verdens bedste pasta. Fri for gluten. Fuld af italienske traditioner!

Majsstivelse, æg (19,5%), kartoffelmel, risstivelse, emulgator (mono- og diglycerider af fedtsyrer).

Næringsindholdper 100 gram
Energi1583 kJ (374 kcal)
Protein3,0 g
Kulhydrat82 g
- heraf sukkerarter0,2 g
Fedt3,5 g
- heraf mættet fedt1,8 g
Kostfibre1,0 g
Salt0,10 g

Tørt, ikke over normal stuetemperatur.

Kan købes her

Spørgsmål vedrørende køb af produkter skal rettes til den pågældende online-butik

Hjem / Produkter / Tagliatelle med æg