Rig og fyldig smag boostet med gulerod

Quinoaknækbrød

Vores rustikke Quinoaknäcke er bagt med quinoa og boghvede, og ikke mindst boosted med gulerod. Smagen er rig og fyldig, og knækbrødet passer lige godt som måltidsknækbrød, som mellemmåltid og som tilbehør til ostebordet!

Glutenfrit, laktosefrit, uden tilsat hvedestivelse og sukker, men med højt fiberindhold. 

Vægt: 220 gram.

Psst! Del gerne dine knækbrødstips med #SemperGF!

Rismel, majsstivelse, kartoffelmel, tørret gulerod (7%), boghvedemel, sukkerroefiber, puffet quinoa (4%), æblefibre, glutenfrit maltekstrakt af BYG, glutenfri HAVREfiber, rapsolie, salt, gær, psylliumfrøskal, fortykningsmiddel (hydroxypropylmetylcellulose), kakaofiber.
Kan indeholde spor af sennep og sesamfrø.
Næringsindhold per 100 g
Energi, kJ1539
Energi, kcal364
Fedt2,8 g
Heraf mættet fedt0,4 g
Kulhydrater75 g
Heraf sukkerarter*3,6 g
Fibre10 g
Protein4,7 g
Salt1,5 g
* Indeholder kun naturlige sukkerarter.

Tørt, ikke over normal stuetemperatur.

Emballagen sorteres som papir/pap.

Hjem / Produkter / Quinoaknækbrød