Glutenfri kartoffelfibre som giver et saftigere brød og ekstra fibre – kan også bruges som rasp

Pofiber

Pofiber er kartoffelfibre som kan bruges til alle typer af bagning og madlavning. Pofiber binder effektivt store mængder af væske, så maden eller brødet bliver både bedre og mere saftigt. Da Pofiber er fin og neutral i smag, lugt og farve, kan det ligeledes bruges i lyst brød eller kaffebrød. Pofiber fungerer derudover som panering eller i frikadeller. 

Fordele:

  • Højt kostfiberindhold
  • Påvirker postivt konsistens og smag i brød og mad
  • Neutral smag, lugt og farve
  • Binder effektivt væsken i bagværk og mad
  • Fryse- og varmestabil
  • Naturligt produkt uden tilsætningsstoffer
  • Lavet af svenske kartofler

Velegnet til en  ”Low FODMAP” diæt.

Vægt: 125 gram
1 dl  Pofiber = ca. 17 gram

Tip! Del gerne din opskrift med #Semperglutenfridanmark for at sprede glutenfri madglæde og inspiration.

Tørrede fibre af kartoffel.

 

 

Næringsindholdper 100 gram
Energi905 kJ (221 kcal)
Fedt0,3 g
heraf mættede fedtsyrer<0,1 g
Kulhydrat17 g
heraf sukkerarter<0,1 g
Kostibre65 g
Protein5,0 g
Salt0,03 g

Tørt, ikke over normal stuetemperatur.

Kan købes her

Spørgsmål vedrørende køb af produkter skal rettes til den pågældende online-butik

Hjem / Produkter / Pofiber