Rig på fiber

Havreknækbrød

Fuld af perfektion, fri fra gluten.

Et sprødt gluten- og laktosfrit knækbrød uden hvedestivelse. Bagt med en perfekt balance af ren havre, anis, fennikel og kommen.

Majsstivelse, glutenfrie havregryn (25%), kartoffelmel, modifieret kartoffelstivelse, sukker, boghvedemel, rismel, gær, fortykningsmiddel (guargummi, hydroxipropylmetylcellulose, natriumalginat, pektin), rapsolie, salt, kartoffelfiber, bagepulver (glukono-delta-lakton, natriumbikarbonat), krydderi (anis, fennikel, kommen), mineral (jern), vitaminer (tiamin, riboflavin, niacin, B6, folsyre).

Produktsammensætninge kan ændres. Læs altid ingredienslisten på emballagen.

Per 100 gram
Energi1591 kJ (377 kcal)
Fedt4,5 g
heraf mættet fedt0,5 g
Kulhydrat75 g
heraf sukkerrarter2,5 g
Fiber7,0 g
Protein5,5 g
Salt1,3 g
Tiamin0,30 mg 27%*
Riboflavin0,30 mg 21%*
Niacin4,0 mg 25%*
Vitamin B60,30 mg 21%*
Folsyre40,0 µg 20%*
Jern9,0 mg 64%*
* af dagligt referenceindtag
Mælkesukker: <0,01g/100g

Tørt, ikke over normal stuetemperatur.

Sorteres som papir.

Hjem / Produkter / Havreknækbrød