Glutenfri Zucchinibrød

Bag glutenfri brød med zucchini

Zucchinibrød

Zucchinibrød - nyttigt, velsmagende og naturligvis glutenfri.
1 stk brød


Ingredienser:
1 pakke Semper Mix 
3-4 æg
1 tsk vaniljesukker
½ zucchini, revet
1 spsk kokosolie 
1 tsk bagepulver
1 tsk kanel
6 spsk honning 
 
Sådan gør du:

  1. Sæt ovnen på 175 °C
  2. Bland æg med vaniljesukker, honning og kokosolie.
  3. Tilsæt zucchini i æggeblandingen og mix det i en røremaskine.
  4. Bland de tørre ingredienser i en skål.
  5. Tilsæt de tørre ingredienser i røremaskinen og bland til en jævn dej.
  6. Klip et bagepapir som passer til bageformen.
  7. Lad brødet stå i ovnen i ca 50-60 min. Stik i brødet for at se om det er klar, før du tager det ud af ovnen.


Tip!
Prøv også at bag brødet i mindre forme - så får du zucchinimuffins. Passer perfekt med en enkel glasur lavet på flødeost.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Zucchinibrød