Glutenfri vegetar lasagne

En både grøn og skøn lasagne.

Vegetarlasagne

4 portioner

1 pakke Semper Lasagneplader
2 spsk. olie
2 peberfrugter, skåret i små stykker
1 squash, i skiver
1-2 løg, i skiver
1 fed hvidløg, presset
1 dl grønsagsbouillon
1 dåse tomater, skåret i små stykker
2 tsk. oregano
salt og peber
revet ost, gerne Västerbottensost eller parmesan

Sådan gør du:

  1. Sæt ovnen på 200°C.

  2. Brun grøntsager og løg i olie. Tilsæt bouillon, tomater, salt og krydderier. Kog under låg i ca. 10 minutter, til du har en grøntsagssauce. Smag til med salt og peber.

  3. Smør en ovnfast form med olie. Læg et lag lasagneplader i bunden og fortsæt skiftevist med grøntsagssauce og plader. Slut af med grøntsager og drys med revet ost.

  4. Bag i ovnen i ca. 30 minutter.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Vegetarlasagne