pasta-jar vegansk

Sommerlig pastasalat på glas

Vegansk og glutenfri pasta-jar

En frisk og herlig pastasalat som er perfekt at tage med på arbejdet eller som en stor portion til familien på en varm sommerdag.

1 glas pastasalat

Ingredienser:
75 g Semper Pasta Sedani
1 avokado
½ broccoli hoved
¼ agurk
Solsikkeskud
2 spsk kikærter
Cocktailtomater
1 gulerod
1 håndfuld jordbær
3 stykker asparges

Hummus:
250 g kikærter (friske)
2 fed hvidløg
4 spsk presset citron
1 spsk spidskommen
1 dl olivenolie
1,5 dl vand (ca)
Salt og peber

Basilikum dressing:
1 krukke basilikum
1 citron, skallen og saften
1 dl sojayoghurt
2 spsk olivenolie
1 spsk honning (valgfri)
salt og peber
 
Sådan gør du:

  1. Blend ingredienserne til hummusen: kikærter, presset hvidløg, citron, spidskommen, salt, peber og olie. Tilsæt vand og blend til den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber. Lad det stå i køleskabet.
  2. Blend ingredienserne til basilikum dressingen: basilikum, sojayoghurt, olivenolie, honning og citron. Smag til med salt og peber. Lad det stå i køleskabet.
  3. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  4. Hæld pastaen i et dørslag og skyld med koldt vand.
  5. Bland pastaen med halvdelen af basilikum dressingen.
  6. Læg resten af dressingen i bunden af glasset.
  7. Skær brocoli i mindre stykker og læg det i glasset.
  8. Fordel tomater, asparges, solsikkekerner, solsikkeskud, agurk, kikærter og avokado over broccoli.
  9. Læg et lag hummus over grøntsagerne. Fortsæt med jordbær og pasta.
  10. Top med revet gulerødder.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Vegansk og glutenfri pasta-jar