Vegansk og glutenfri pasta-jar

En frisk og herlig pastasalat som er perfekt at tage med på arbejdet eller som middag til familien på en varm sommerdag.

125 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

75 g Semper Pasta Sedani
1 avokado
½ broccolihoved
¼ agurk
Solsikkekerner
2 spsk kikærter
Cocktailtomater
1 gulerod
1 håndfuld jordbær
3 asparges

Hummus:
250 g kikærter (friske)
2 fed hvidløg
4 spsk presset citron
1 spsk spidskommen
1 dl olivenolie
1,5 dl vand (ca)
Salt og peber

Basilikum dressing:
1 krukke basilikum
1 citron, skallen og saften
1 dl sojayoghurt
2 spsk olivenolie
1 spsk honning (valgfri)
salt og peber
 

Sådan gør du

  1. Blend ingredienserne til hummusen: kikærter, presset hvidløg, citron, spidskommen, salt, peber og olie. Tilsæt vand og blend til den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber. Lad det stå i køleskabet.
  2. Blend ingredienserne til basilikum dressingen: basilikum, sojayoghurt, olivenolie, honning og citron. Smag til med salt og peber. Lad det stå i køleskabet.
  3. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  4. Hæld pastaen i et dørslag og skyld med koldt vand.
  5. Bland pastaen med halvdelen af basilikum dressingen.
  6. Læg resten af dressingen i bunden af glasset.
  7. Skær brocoli i mindre stykker og læg det i glasset.
  8. Fordel tomater, asparges, solsikkekerner, solsikkeskud, agurk, kikærter og avokado over broccolien.
  9. Læg et lag hummus over grøntsagerne. Fortsæt med jordbær og pasta.
  10. Top med revet gulerødder.

Hjem / Opskrifter / Vegansk og glutenfri pasta-jar