Glutenfri tyttebær brød

Saftigt, godt og glutenfrit brød

Tyttebærbrød

Perfekt brød til weekendens morgenmad. Saftigt, godt og glutenfrit tyttebær brød!

Ingredienser:
1 pakke Semper Mix med Fiber (gem 1 dl till utbakningen)
2 dl Semper Havregryn
1/2 pakke gær
3 1/2 dl vand, 37°C
1 spsk Fiberhusk
1 tsk salt
1/2 spsk brødkrydderi
2 spsk madolie
1 dl tyttebærsyltetøj

Sådan gør du:

  1. Smuldr gæren og rør den ud i vandet.
  2. Tilsæt salt, brødkrydderi og Fiberhusk og rør rundt.
  3. Lad blandingen stå i 10 min.
  4. Tilsæt de øvrige ingredienser.
  5. Bland til en dej og lad den stå i 30 min. under et viskestykke.
  6. Ælt dejen og form den til to runde boller.
  7. Sæt ovnen på 200° C.
  8. Skær tre snit i dem og lad den stå i yderligere 15 min.
  9. Bag i ovnen i ca 25 min.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Tyttebærbrød