Glutenfri Tagliatelle Carbonara

En klassiker. Den ultimative ret, når målet er at blive mæt, varm og lykkelig!

Tagliatelle Carbonara

4 portioner

4 portioner Semper Tagliatelle med æg
2 pakker bacon, skåret i små stykker
4 æggeblommer
2 dl fløde
2 dl parmesan, revet
1/2- 1 dl persille, groft hakket
salt og sort peber

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

  2. Steg baconen sprød imens.

  3. Rør æggeblommerne sammen med fløde og det meste af parmesanen i en skål.

  4. Når pastaen er færdig, hælder du vandet fra og blander hurtigt ægge- og flødeblandingen i pastaen. Rør hele tiden rundt.

  5. Tilsæt bacon, persille, salt og peber. Drys resten af parmesanen over. Server med det samme!

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Tagliatelle Carbonara