Glutenfri sandwich-kage

sandwich-kage med kylling og bacon

Svensk sandwich-kage

Sandwich kage med kylling og bacon

8-10 stykker
God sandwich kage inspireret af club sandwich

2 pakker Semper Grova XL
2 pakker bacon (samlet 280 g)
300 g kylling
10 soltørrede tomater
3 dl madyoghurt (10%)
1 dl purløg
1 tsk dijonsennep
½ tsk salt
1 nip peber
400 g flødeost, rumtemperatur

Pynt:
1 zucchini
Parmesan
Ruccola
Ærtespirer

Sådan gør du:

  1. Steg bacon sprød i en stegepande. Lad fedtet løbe af på et stykke køkkenrulle. Hak bacon.
  2. Steg kyllingen i mindre stykker.
  3. Bland yoghurt, purløg, kylling, sennep og peber.

  4. Hak soltørrede tomater. Tilsæt de hakkede tomater og 2/3 af baconet og rør sammen.

  5. Skær skorperne af brødet. Læg 1/3 af brødskivene på et fad. Fordel halvdelen af fyldet udover brødskiverne. Fortsæt med næste tredjedel af brødskiverne og den anden halvdelen af fyldet. Afslut med sidste lag af brødskiver.

  6. Lad sandwich-kagen stå overdækket med plastfolie i køleskabet i ca 3-4 timer.

  7. Smør flødeosten over hele sandwich-kagen.

  8. Top med grøntsager, det resterende bacon og riv parmasan hen over.

Tip!
Brug en ostehøvl når du skærer zucchini for flotte tynde skiver og som er nemt at forme.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Svensk sandwich-kage