Svensk sandwich-kage

Sandwich-kage med kylling og bacon. Noget af det bedste vores svenske venner har opfundet!

8-10 stykker45 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

2 pakker Semper Grova XL
2 pakker bacon (samlet 280 g)
300 g kylling
10 soltørrede tomater
3 dl madyoghurt (10%)
1 dl purløg
1 tsk dijonsennep
½ tsk salt
1 nip peber
400 g flødeost, rumtemperatur

Pynt:
1 zucchini
Parmesan
Ruccola
Ærtespirer

Sådan gør du

  1. Steg bacon sprød i en stegepande. Lad fedtet løbe af på et stykke køkkenrulle. Hak det derefter.

  2. Steg kyllingen i mindre stykker.

  3. Bland yoghurt, purløg, kylling, sennep og peber.

  4. Hak soltørrede tomater. Tilsæt de hakkede tomater og 2/3 af baconet til yoghurten og rør sammen.

  5. Skær skorperne af brødet. Læg 1/3 af brødskivene på et fad. Fordel halvdelen af fyldet udover brødskiverne. Fortsæt med næste tredjedel af brødskiverne og den anden halvdelen af fyldet. Afslut med sidste lag af brødskiver.

  6. Lad sandwich-kagen stå overdækket med plastfolie i køleskabet i ca 3-4 timer.

  7. Smør flødeosten over hele sandwich-kagen.

  8. Pynt med grøntsager, det resterende bacon og riv parmasan hen over.

Tip!
Brug en ostehøvl når du skærer zucchini for flotte tynde skiver som er nemme at forme.

Hjem / Opskrifter / Svensk sandwich-kage