Glutenfri snitter med svensk skagenröra og rogn eller kantareller og parmesan

Glutenfri snitter med svensk skagenröra og rogn eller kantareller og parmesan

Snitter

Byd på glutenfri snitter, vi har flere opskrifter som altid er en succes!

Snitter med svensk skagenröra med rogn

4-6 skiver Semper Toasty fiber
500 g rejer
1 dl mayonnaise
1 dl creme fraiche
1/2 bundt dill
1 citron
1 knivspids salt
1 knivspids sort peber
4-6 spsk rogn
Dill til pynt

Sådan gør du:

  1. Pil rejerne og hak dem groft.
  2. Læg rejerne i en skål og bland med mayonnaise og crème fraiche.
  3. Hak dillen fint og gem lidt til pynt. Riv lidt citronskal og pres ca 1 tsk saft. Tilsæt dill, citron og smag til med salt og peber i skålen.
  4. Smør blandingen ud på Toasty fiber, skiverne skæres i mindre stykker.
  5. Top med rogn, dill og sort peber.

 

Snitter med kantareller med parmesan og timian

4-6 skiver Semper Toasty fiber
150 g kantareller
2 - 3 spsk smør
2 spsk olivenolie
1/2 dl revet parmesan
salt
sort peber
timian til pynt

 
Sådan gør du:

  1. Steg svampene i en stor stegepande til væsen er fordampet. Tilsæt smør og olivenolie og stek til de får en fin gylden farve. Salt og peber!
  2. Fordel svampene på Toasty fiber, skær skiverne i mindre stykker.
  3. Top med parmesan og frisk timian.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Snitter