Skrædderkager

Smager himmelsk nybagte, gerne med en god ost og sprød peberfrugt.

Skrædderkager

ca 4 stk.

1 pakke Semper Mix, Mix med fiber, Grov mix eller Fin mix
1/2 dl Semper Pofiber
3 1/2 dl vand
1/2 dl olie
50 g gær
2 tsk. salt
2 tsk. brødkrydderier, f.eks. fennikel, anis eller kommen
2 spsk. sirup

Sådan gør du:

  1. Varm vand og olie til ca. 37°C. Rør gæren ud i væsken.

  2. Tilsæt salt, brødkrydderier og sirup. Ælt Pofiber og melblandingen ind i dejen (gem 1 spsk. melblanding til udrulning af dejen) i ca. 3 minutter. Brug dejkroge eller en køkkenmaskine.

  3. Lad dejen hæve i ca. 20 minutter.

  4. Ælt dejen godt sammen og del den i 4 stykker. Kom dejen på en plade med bagepapir og tryk den ud til runde kager på ca. 1 cm i tykkelsen.

  5. Lad brødet hæve i yderligere 20 minutter. Sæt ovnen på 225°C.

  6. Bag i ovnen i ca. 20 minutter.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Skrædderkager