Glutenfri skorper

Nydes gerne i selskab med en kop te og en klat god marmelade.

Skorper

32 halve

1 pakke Semper Landbrødsmix
1 pakke gær (50 g)
3 dl vand, lunkent
1/2 dl hørfrø, knust
100 g smør, stuetemperatur
2 spsk. sukker

Sådan gør du:

  1. Rør gæren ud i vandet og tilsæt derefter de øvrige ingredienser, men gem ½ dl melblanding til udrulning af dejen. Bland sammen til en smidig dej.

  2. Kom dejen ud på køkkenbordet og del den i 4 stykker. Rul dem let ud med resten af melblandingen. Del hvert stykke i yderligere 4 stykker. Form hvert stykke til en rulle. Kom dem på en plade med bagepapir.

  3. Lad dem hæve i 40 minutter. Sæt ovnen på 225°C.

  4. Bag i ovnen i ca. 10 minutter.

  5. Flæk rullerne med en skarp kniv. Læg skorperne på en bagerist og efterbag dem i ovnen ved 125°C i ca. 1 time.


Tip! Sæt gerne ovnlågen lidt på klem ved at sætte en træske eller lignende i klemme. Så kan fugten lettere slippe ud og skorperne tørrer hurtigere.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Skorper