Glutenfri sandwich med bagte tomater og bønnehumus

Sandwich med bagte tomater og bønnehumus

4 sandwich

4 stk Semper Square
2 klynger tomater 
3 spsk olivenolie
sort peber

Bønnehumus:

1 pakke hvide bønner - forkogte
2 fed hvidløg
olivenolie
2 spsk hakket oregano
Lidt presset citron
salt og sort peber

Forskellige sorter spirer eller karse omkring 50 gram. Prøv den røde Shiso karse

Sådan gør du:

  1. Sæt ovnen på 200 grader, gerne på grillfunktion.

  2. Læg tomater i et ovnfast fad og hæld lidt olivenolie, salt og peber hen over. Bag tomaterne i ca 20 min. Tag dem ud og lad dem afkøle før de kommer i sandwichen.

  3. I mellemtiden kan du lave din bønnehumus.

  4. Hæld bønnerne i et dørslag, skyl med lidt koldt vand. Bland bønnerne med presset hvidløg, olivenolie, oregano, citronsaft, salt og peber til en grov bønnehummus.

  5. Fordel bønnehumus omhyggeligt på brødet og top med nogle tomater og lidt brøndkarse! Hæld gerne lidt olivenolie over før servering.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Sandwich med bagte tomater og bønnehumus