Glutenfri rødbedeburger

Rødbedeburger

ca 6 burger

6 stk Rundstykker med fibre
1 dl Semper Pofiber
3 dl Semper Havregryn
5 kogte rødbeder
200 g tofu
1 løg
1 dl chiafrø
2 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
½ potte frisk basilikum
salt og peber

Eksempel på fyld:
tomatskiver, gerne gule
salat
spirer, gerne rødbedespire

Dressing:
1 dl god olivenolie
1 potte mynte
3 spsk citronjuice
salt
sort peber

Sådan gør du:

  1. Riv eller mix rødbederne i en foodprocessor.

  2. Tilsæt de øvrige ingredienser og bland det grundigt. Tilsæt lidt vand, hvis det føles for tørt.

  3. Lad dem trække i et stykke tid, før du steger.

  4. Gør dressing klar i mellemtiden - hæld alle ingredienser i en skål og bland med en stavblender til en grøn dressing! Smag til med lidt mere salt og peber.

  5. Form bøfferne til ca 6 stykker.

  6. Steg dem på medium varme i ca. 4 minutter på hver side.

  7. Grill brødet og top derefter underdelen med salat, spirer og tomatskiver. Tilsæt lidt dressing, og til sidst også på brødet!

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Rødbedeburger