Pasta med chêvre & rødbede

Spændende glutenfri opskrift på pasta i et glas.

1 stk.30 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

2 dl Semper Penne Tricolore
3 stk rødbede
½ broccolihoved
1 dl sojabønner
4-5 cocktailtomater
½ zucchini til pynt
1 håndfuld valnødder
1 håndfuld ruccola
2 skiver prosciutto
½ avokado
Timian
Salt og peber
 
Chêvrecreme:
200 g chêvre
2 dl crème fraiche
1 fed hvidløg
honning
salt og peber

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 200 °C.
  2. Skær rødbeder i både. Bland med olivenolie og hvidløg i et ovnfast fad. Top med timian.
  3. Bag i ca 10 min.
  4. Forbered chêvrecremen. Skær siderne af osten. Gem noget af osten til pynt. Mos resten af chêvreosten med en gaffel. Bland crème fraiche og pres hvidløg i en skål. Tilsæt osten og pisk til en blød creme. Smag til med honning, salt og peber.
  5. Kog pastaen efter anvisningen.
  6. Hæld pastaen i et dørslag og skyl med koldt vand.
  7. Fordel chêvrecremen i bunden af glasset.
  8. Skær broccoli i mindre stykker og læg det i glasset sammen med skinken.
  9. Fordel ruccola, tomater, bønner og avokado over broccoli.
  10. Fortsæt med pasta og rødbeder.
  11. Top med revet zucchini, chêvreost og valnødder.

Hjem / Opskrifter / Pasta med chêvre & rødbede