Glutenfri pasta med chêvre & rødbede

Opskrift på glutenfri pasta i et glas

Pasta med chêvre & rødbede

Pasta med chêvre & rødbede - glutenfri pasta i et glas.

1 stort glas pasta
 
Ingredienser:
2 dl Semper Penne Tricolore
3 stk rødebede
½ liter broccolihoved
1 dl sojabønner
4-5 cocktailtomater
½ zucchini til pynt
1 håndfuld valnødder
1 håndfuld ruccola
2 skiver prosciutto
½ avokado
Timian
Salt og peber
 
Chêvrecreme:
200 g chêvre
2 dl crème fraiche
1 fed hvidløg
honning
salt og peber
 
Sådan gør du:

  1. Sæt ovnen 200 °C.
  2. Skær rødbeder i både. Læg olivenolie og hvidløg i et ovnfast fad sammen med rødbede. Top med timian.
  3. Lad det stå i ovnen i ca 10 min.
  4. Forbered chêvrecremen. Skær siderne af osten. Gem noget af osten til pynt. Mos resten af chêvreosten med en gaffel. Bland crème fraiche og pres hvidløg i en skål. Tilsæt osten og pisk til en blød creme. Smag til med honning, salt og peber.
  5. Kog pastaen efter anvisningen.
  6. Hæld pastaen i et dørslag og skyl med koldt vand.
  7. Fordel chêvrecremen i bunden af glasset.
  8. Skær broccoli i mindre stykker og læg det i glasset sammen med skinken.
  9. Fordel ruccola, tomater, bønner og avokado over broccoli.
  10. Fortsæt med pasta og rødbeder.
  11. Top med revet zucchini, chêvreost og valnødder.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Pasta med chêvre & rødbede