Glutenfri lasagneruller

Fyldt med spinat, ricotta og gorgonzola

Lasagneruller

En god lasagne som er velegnet til både hverdag og fest.

ca 4 personer

Ingredienser:
1 pakke Semper Lasagne, kogte
2 pakker à 250g ricotta
3 dl parmesan
2 fed hvidløg
1 pakke gorgonzola
4 dl spinat
1,5 spsk hvidvin
1,5 dl fløde
6 små champignon (valgfri)
Peber og salt efter smag

Sådan gør du:

  1. Kog lasagnepladerne efter anvisningerne på emballagen.
  2. Hak champignon og steg i smør til de har fået farve. Lad det afkøle.
  3. Bland ricotta, gorgonzola og champignon. Smag til med salt og peber.
  4. Fordel 1 stor spiseske med ostblandning på hver lasagneplade.
  5. Top osteblandingen med spinat.
  6. Rul lasagnepladerne sammen og placer dem på et ovnfast fad.
  7. Sæt ovnen på 175 °C.
  8. I en gryde: kog fløde, hvidvin, hvidløg, salt og peber op. Lad det afkøle.
  9. Hæld sovsen over lasagnerullerne og riv parmesan over.
  10. Bag i ovnen i ca 25-30 min.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Lasagneruller