Landbrød

Et rustikt allround-brød, som er godt til salat og suppe, perfekt til bruschetta og varme sandwich eller når du bare trænger til en god ostemad uden dikkedarer.

Landbrød

1 brød

1 pakke Semper Landbrødsmix inkl. gærpose
3 1/2 dl vand, fingervarmt
1/2 dl olivenolie

Sådan gør du:

  1. Afmål vand og olie i en skål.
  2. Tilsæt melblanding og tørgær. Bland godt, gerne i en røremaskine.

  3. Hæld dejen ud på en plade med bagepapir. Form til et rundt brød.

  4. Dæk dejen til med køkkenfilm og lad den hæve i 30 minutter. Sæt ovnen på 250°C.

  5. Rids brødet med en skarp kniv. Sæt brødet ind ovnen og skru ned på 225°C.

  6. Bag i ovnen i ca. 25 minutter.

  7. Lad brødet køle af et par timer, inden du skærer det ud.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Landbrød