Kammerjunker

En sommerklassiker til din koldskål.

1,5 hour
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

  • 200 g Fin Mix
  • 50 g Pofiber
  • 50 g mandelmel
  • 100 g sukker eller rørsukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vanillesukker
  • 100 g koldt smør i stykker
  • 1/2 dl koldt mælk
  • 1 æg s/m
  • skal af 1 økologisk citron

Sådan gør du

  • Bland mel, flormelis, bagepulver, vanillesukker i en skål.
  • Rør det smeltede smør i melet med håndmikserens dejkroge indtil massen er helt ensartet.
  • Tilsæt resten af ingredienserne og rør dejen sammen, inden den rulles til ruller på ca. 3 cm’s bredde, pakkes ind i bagepapir og lægges i køleskabet en times tid.
  • Tænd ovnen på 170˚ og skær dejen ud i skiver på ca. 1 cms tykkelse og læg på en bageplade og bag kammerjunkerne først 15 minutter, hvorefter der skrues ned på 60˚ og kammerjunkerne tørres færdige på ca 50-60 minutter.
  • Lad dem køle helt af på en rist.

Hjem / Opskrifter / Kammerjunker