Semper Glutenfri Isbombe

Opskrift på isbombe med glutenfri chokoladebund

Isbombe

En klassiker med en god overraskelse i bunden.

8 portioner

Ingredienser:

1 pakke Semper Triple Chocolate Cookies
2 liter vaniljeis
1 liter hindbærsorbet
Bær og kager til pynt


Sådan gør du:

  1. Dæk indersiden af en plastikskål (som rummer ca. 2 liter) med plastfolie. Fold plastfolien over kanterne.

  2. Fyld skålen med vaniljeis, men efterlad et hul i midten af skålen, stor nok til at placere en mindre skål i.

  3. Placer en mindre skål i midten for at lave en glat uddybning. Fjern den lille skål igen og placer den store plastikskål i fryseren i ca. 30 min.

  4. Tag isen ud af fryseren. Fyld uddybningen med hindbærsorbet.

  5. Knus cookies og placer dem på toppen af isen så det danner en bund. Stil isen i fryseren til den er gennemfrossen.

  6. Tag isen ud af skålen og placer den på et fad. Pynt med bær og kager.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Isbombe