Glutenfri Hindbærruder

Søde og gode hindbærruder

Hindbærruder



ca 6-9 stykker

Bund:

1dl Semper Havregryn
1 dl cashewnødder
20-25 dadler, udstenede
½ tsk kardemomme

Fyld:
1 dl cashewnødder, blødgjort
1 kokosmælk
1 tsk vaniljesukker
½ lime, saften
2 spsk honning eller ahornsirup

Hindbærfyld
2,5 dl hindbær
1 spsk honning eller ahornsirup


 Sådan gør du:

  1. Blødgør cashewnødder som skal anvendes til fyld
  2. Læg bagapapir i en 20x20 cm kvadratisk form
  3. Fjern stenene fra dadlerne
  4. Bland dadler, tørre cashewnødder og havregryn til en dej i en foodprocessor
  5. Fordel dejen i en form til hele bunden er dækket
  6. Stil formen i fryseren mens du forbereder fyldet
  7. Blend de blødgjorte cashewnødder. Skrab det øverste lag af kokosfløden af og tilsæt til nødderne. Blend til det bliver en glat og cremet dej.
  8. Tilsæt honning/ahornsirup, limesaft og vaniljesukker og bland.
  9. Fordel dejen over nøddebunden
  10. Bland hindbær og honning/ahornsirup med en stavblender. Tilføj et tyndt lag over fyldet
  11. Anvend en skarp kniv eller grillpind og lav et mønster i kagen ved at lave "8-taller"
  12. Stil kagen i fryseren i ca 2-3 timer
  13. Tag kagen ud et stykke tid før serveringen. Opskær i den ønsket form og server med friske bær og en hvid chokolade

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Hindbærruder