Glutenfri havremælk

Hvis du vil lave din egen havremælk, får du brug for saftsi, en blender og nogle ekstra glasflasker. Glem ikke at bruge glutenfri havregryn til din havremælk!

Havremælk

ca. 7 dl

3 1/2 dl Semper Havregryn
2 spsk. kokosolie
1 liter vand
1 tsk. honning
en knivspids salt

Booster efter eget valg:
1 drys gurkemeje, 1 tsk. kardemomme, 1 tsk. vaniljepulver

Sådan gør du:

  1. Varm kokosolien op, så den bliver flydende.

  2. Blend olie, havregryn, vand, honning og salt i et par minutter.

  3. Si mælken gennem saftsien, vrid og pres al væsken ud. Bland efter ønske din booster i mælken og blend. Hæld på flasker og opbevar koldt. Glem ikke at ryste flasken inden brug. Mælken kan holde sig ca. 3 dage i køleskabet.


Tips! Brug din hjemmelavede havremælk i over-natten-grød og Frozen yoghurt.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Havremælk