Glutenfri havregrynskugler med tranebær og hvid chokolade

Havregrynskugler med tranebær og hvid chokolade

ca 25 stk.

5 dl Semper Havregryn
1/2 dl sukker
1 tsk vaniljesukker

50 g hvid chokolade 
100 g smør
1– 1 1/2 dl tranebær
1/2 banan

Revet kokos til pynt

Sådan gør du: 

  1. Bland sukker, vaniljesukker og hakket chokolade til fint pulver i en foodprocessor. Hvis du ikke har en foodprocessor, kan du smelte chokoladen over svag varme.

  2. Tilsæt havregryn og smør, og bland sammen.

  3. Tilsæt tranebær og hakket banan og bland til en dej. Opbevar i køleskabet, ca 30 minutter. 

  4. Form dejen til havregrynskugler og rul dem i kokos. 

Tip! Udskift tranebær med andre bær, eksempelvis friske jordbær.

 

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Havregrynskugler med tranebær og hvid chokolade