Havregrynskugler med tranebær og hvid chokolade

En lækker fornyelse af en elsket klassiker. Oplagt til juletiden men kan sagtens spises hele året!

25 st45 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

5 dl Semper Havregryn
1/2 dl sukker
1 tsk vaniljesukker

50 g hvid chokolade 
100 g smør
1– 1 1/2 dl tranebær
1/2 banan

Revet kokos til pynt

Sådan gør du

  1. Blend sukker, vaniljesukker og hakket chokolade til fint pulver i en foodprocessor. Hvis du ikke har en foodprocessor, kan du smelte chokoladen over svag varme.

  2. Tilsæt havregryn og smør, og bland sammen.

  3. Tilsæt tranebær og hakket banan og bland til en dej. Opbevar i køleskabet, ca 30 minutter. 

  4. Form dejen til havregrynskugler og rul dem i kokos. 

Tip! Udskift tranebær med andre bær, eksempelvis friske jordbær.

Hjem / Opskrifter / Havregrynskugler med tranebær og hvid chokolade