Glutenfri Havregrynskugler med dadler

De små, runde klassikere i en udgave med lidt mere bid.

Havregrynskugler med dadler

ca 10 stk.

3 dl. Semper Havregryn
12 friske dadler, udkernede
3-4 spsk. rå eller almindelig kakao
3/4 dl glutenfri havremælk eller anden plantebaseret mælk
1 1/2 spsk. kokosolie
2 spsk. stærk kaffe
en knivspids flagesalt

Valgfri booster:
1 spsk. gojibær

Pynt:
hakkede græskarfrø og pistacienødder, krymmel eller kakao

Sådan gør du:

  1. Hak dadlerne i mindre stykker.

  2. Blend til en ensartet masse sammen med de øvrige ingredienser i en køkkenmixer.

  3. Tril til kugler og rul i den ønskede pynt. Kom i køleskabet.


Tip! Kuglerne kan sagtens opbevares i fryseren.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Havregrynskugler med dadler