Gulerodsbrød

Saftige små brød, som smager godt sammen med lagret ost eller en god marmelade.

Gulerodsbrød

ca. 20 små kuvertbrød

1 pakke Semper Mix, Fin Mix, Grov Mix eller Lavprotein Mix
4 dl vand
1/2 dl olie
1/2 pakke gær (25 g)
2 dl gulerødder, fintrevet
2 dl boghvedeflager
2 spsk. sirup
1 tsk. salt

Obs! Hele solsikkefrø og hørfrø kan indeholde spor af gluten!

Sådan gør du:

  1. Varm vand og olie til 37°C. Rør gæren ud i heri.

  2. Tilsæt gulerødder, boghvedeflager, sirup og salt. Kom melblandingen i og rør rundt til en jævn masse.

  3. Lad dejen hæve tildækket i ca. 30 minutter.

  4. Sæt ovnen på 250°C.

  5. Ælt dejen godt og kom den på en plade med bagepapir i små klatter. Dejen skal være løs. Lad dejen hæve tildækket i ca. 10 minutter.

  6. Bag i ovnen i ca. 10 minutter.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Gulerodsbrød