Glutenfri gulerodsboller

Bag din egne glutenfri gulerodsboller

Gulerodsboller

Saftige og gode boller lavet på gulerod.

ca 20 boller

1 pakke Semper Mix, Fin Mix, Grov Mix eller Lavprotein Mix
4 dl vand
1/2 dl olie
1/2 pakke gær (25 g)
2 dl gulerødder, finrevet
2 dl boghvede flager
2 spsk sirup
1 tsk salt

Sådan gør du:

  1. Varm vand og olie til til 37°C og opløs gæren deri.
  2. Tilsæt gulerødder, boghvede flager, sirup og salt. Bland med mel mix og rør til en jævn dej.
  3. Lad dejen stå overdækket, ca 30 min.
  4. Sæt ovnen på 250°C.
  5. Ælt dejen og form bollerne på bagepladen med bagepapir. Dejen skal være løs. Lad det stå overdækket, ca 10 min.
  6. Bag i ovnen i ca 10 min.

Tip!
Opskriften kan også anvendes til at lave et helt brød.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Gulerodsboller