Grove glutenfri boller

Luksus til morgenmaden

Forgyld din morgen med vores grove, glutenfri boller med honning. Vil du lave verdens bedste boller? Et tips er at prøve at blande lidt hakkede nødder eller kerner i dejen. Med disse glutenfri boller får du garanteret succes ved morgenbordet.

10 stk60 min
Average: 4.7 (6 votes)
6 Stemmer

Ingredienser

  • 500 g Semper Grov Mix, gem 2 spsk
  • 4 dl vand
  • 50 g gær
  • 1 tsk. salt
  • 1/2 dl olie
  • 1 spsk. honning

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 230 grader.

  2. Bland vand med gær i en skål, og rør, indtil gæren er opløst.

  3. Tilsæt salt, olie, honning og Semper Grov Mix, og bland i en køkkenmaskine med dejkrog i ca. 4 minutter, indtil alt er godt blandet.

  4. Form 10 boller ved hjælp af koldt vand på hænderne.

  5. Lad bollerne hæve i ca. 25 minutter, og drys derefter lidt mel på, og snit bollerne.

  6. Bag dem midt i ovnen i ca. 20 minutter, til de har fået en fin gylden farve.

 

Tips! Varier ved at blande lidt hakkede nødder eller kerner i dejen.

Hjem / Opskrifter / Grove glutenfri boller