Glutenfri grillet sandwich

Med avocado og pocheret æg

Grillet sandwich

Opskrift på glutenfri grillet sandwich med avocado og pocheret æg. Garenteret succes!

4 personer

4 skiver grillet Semper Toasty havre

4 æg

1 spsk eddike

1 nip salt

8 stk cocktail tomater

2 avocado

1 nip tørret chiliflakes

brøndkarse til at toppe med

 
Sådan gør du:

  1. Start med at pocher ægget. Kog vandet op. Tag af blusset præcis når det koger og tilsæt eddike og salt. Slå et æg ud i en kop. Rør rundt i gryden så det laver er hvirvel. Hæld derefter ægget i så det holder sammen. Hvis ikke ægget holder sammen kan du bruge skeen. Lad ægget være i vandet i lidt tid. Tag ægget op med en hulske. Æggeblommen skal være lidt cremet i konsistensen.
  2. Læg tomaterne i en stegepande med lidt olivenolie og rist/steg dem hurtigt.
  3. Læg de grillet brødskiver på et skærebræt , læg en halv avocado på hver skive, mos med en gaffel. Tilføj æg, tomat og top med chiliflakes og brøndkarse! Sidst lidt salt, peber og olivenolie.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Grillet sandwich