Glutenfri granola med yoghurtparfait

Lav din egen glutenfri granola

Granola med yoghurtparfait

Lav din egen glutenfri granola med yoghurtparfait - en enkel dessert-ligende morgenmad.

Ingredienser:
Yoghurt (ca 1 stor spiseske til hver person)
Friske bær
Granola

Ingredienser – Granola:
Havregrynsblandning
7 dl Semper Havregryn
1 spsk kanel
1 spsk kakao
0,5 spsk kardemomme
3 spsk rapsolie
2 spsk honning

Nødeblanding:
2 dl mandel
2 dl cashewnødder
1 dl hasselnødder
1 tsk kanel
1 spsk honning

Topping
2 dl kokoschips

Sådan gør du:

  1. Sæt ovnen på 200° C.
  2. Bland havregryn, kardemomme, kanel, kakao, honning, vand og olie. Rist havregrynsblandingen i ovnen i ca 20 min med omrøring undervejs.
  3. Rist nøderne nogle minutter i en varm stegepande. Top med kanel og honning.
  4. Bland de ristede nødder med havregrynsblandningen.
  5. Tilsæt kokoschips og bland. Opbevar granolaen i en beholder.
  6. Fordel yoghurt i små skåle. Top med granola og friske bær.

 

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Granola med yoghurtparfait