Glutenfri superfoodpizza

Opskrift på glutenfri superfoodpizza

Grøn Superfoodpizza

Grøn og glutenfri superfoodpizza.

6 små pizza
 
Pizzadej:
1/2 dl Semper Pofiber
450 g blomkål (eller broccoli)
3 æg
havsalt

Grøn topping:
3 håndfulde frisk spinat
2 fed hvidløg
1/2 dl græskarkerner
1 dl olivenolie
1 dl parmesan, revet
1 håndfuld persille
1 zucchini, i tynde skiver
bladgrøntsager, karse eller ærteskud til topping
2 glas grøn pesto á 190 g

Sådan gør du:

  1. Sæt ovnen på 200°C.
  2. Del blomkålen og blend til en coucous lignende konsistens (alternativt kan du også anvende færdige blomkålsris).
  3. Bland blomkål, æg og Pofiber til en dej. Smag til med salt.
  4. Udbred dejen på bagepapir på to plader. Form 6 små runde pizzaer.
  5. Forbag blomkålsbundene i ovnen i ca 10 minuter til de er gyldne.
  6. Lav samtidige de grønne topping ved at blande alle ingredienser sammen. Skær zucchini tyndt.
  7. Tag blomkålsbundene ud af ovnen. Bred den grønne topping ud over bundene. Fordel en spiseske pesto på hver bund. Top med zucchinin. Bag bundene i yderligere 7–8 min.

Top evt. med flere bladgrøntsager.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Grøn Superfoodpizza