Glutenfri Grøn lasagne

Lasagne lavet på hjemmelavet glutenfri pastadej

Grøn lasagne

Enkel og god glutenfri vegetarisk lasagne!

4 portioner

Ingredienser

Pastadej:
3 1/2 dl Semper Mix, Semper Mix med fiber eller Lavprotein Mix
1/2 dl olie
1 dl vand
1 knivspids salt

Fyld:
2 spsk olie
1-2 gule løg i skiver
2 peberfrugter. skåret i skiver
1 squash, (200 g) i skiver
1 dåse tomater, grovhakkede
1 dl grønsagsbouillon
1 fed hvidløg, presset
2 tsk oregano
salt, peppar, revet ost

Bland olie, vand og salt. Rør blandingen sammen og bland til en dej. Del dejen i fire stykker og rul ud til en størrelse, der passer til format der skal anvendes. Svits grøntsagerne i olien. Tilsæt bouillon, tomater, salt och krydderier. Kog under låg i ca 10 minuter. Smag til. Smør en ovnfast form med olie. Læg en pastaplade i bunden og fyld på med grøntsagerne og plader. Afslut med grøntsager og revet ost. Bag i ovnen ved 200 grader i ca 30 minuter.
 
Tip!
Spar tid - prøv også vores færdiglavet lasagneplader som gør sig lige så godt til lasagnen!

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / Grøn lasagne