Glutenfri granola

Ristet granola med smag af kokos, nødder & kanel.

God morgen-granola

8 dl Semper Havregryn
3 dl kokosflager
2 dl cashewnødder, groft hakkede
1 dl græskarkerner
2 dl mandler, groft hakkede
1 dl hørfrø
1/2 dl solsikkefrø
1 tsk. kanel
1 tsk. kardemomme
1 1/2-2 dl kokosolie
1 dl flydende honning

Booster efter eget valg:
1 tsk. superfood-pulver, f.eks. bærpulver
1 spsk. rå kakao

Obs! Hele solsikkefrø og hørfrø kan indeholde spor af gluten!

Sådan gør du:

  1. Sæt ovnen på 150°C.

  2. Bland havregryn, kokosflager, cashewnødder, græskarkerner, mandler, hørfrø, solsikkefrø, kanel, kardemomme og eventuelt en valgfri booster i en skål.

  3. Tilsæt kokosolie og honning. Grynblandingen skal være dækket af olie og honning.

  4. Spred blandingen ud på et stykke bagepapir i et tyndt lag. Bag i ovnen i ca. 30 minutter. Husk at røre rundt i blandingen hvert 10. minut for at opnå en jævn gyldenbrun farve. Lad granolaen køle af, og opbevar den i en glasbeholder eller metaldåse.

Del på Facebook Del på Twitter
Hjem / Opskrifter / God morgen-granola