Semper Glutenfri Gnoochi grönkålspesto
Middag

Glutenfri gnocchi med grønkålspesto

Anmeldelser

(1 votes)

(1 votes)

Smagfuld pasta med grønkål! Super lækkert måltid til dig der elsker pasta.

  • Tilberedningstid
    30 minutter
  • Portioner
    4
  • Sværhedsgrad
    Nem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Kog pastaen som anvist på pakken, brug rigelig vand, mindst 1 liter per 100 gram pasta.

  2. Hæld vandet fra og lad pastaen køle lidt af.

  3. Bland i mellemtiden grønkål med hvidløg, hasselnødder, parmasan og olivenolie.

  4. Varm olien på en pande og rist gnocchi på middelhøj varme så de får lidt varme, ca. 3-4 minutter.

  5. Tilsæt til sidst cherrytomater.

  6. Bland grønkålspestoen med gnocchi og tomater.

  7. Tilsæt ruccola. Vend og smag til med salt og peber.

Bruges i opskriften
Gnocchi fra Semper Glutenfri

GNOCCHI