Glutenfrit toastbrød

Nu skal der toastes

Bag dit eget sprøde, glutenfri toastbrød. Dette brød er et formbrød, hvilket gør det perfekt som toastbrød. Resultatet er et sprødt toastbrød, som du kan spise, som det er, eller du kan riste eller smørstege det.

1 stort brød60 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 230 grader.

  2. Bland lunkent vand med gær i en skål, og rør, indtil gæren er opløst.

  3. Tilsæt olie, salt og Semper Mix med fiber, og bland i en køkkenmaskine med dejkrog i ca. 5 minutter, indtil alt er godt blandet.

  4. Smør en brødform, ca. 2,5 l, og drys den med Semper Pofiber, hæld dejen i og top med Semper Pofiber.

  5. Lad den hæve ca. 20 minutter, og bag den så midt i ovnen i ca. 30 minutter.

Tips! Dette brød er helt perfekt som toastbrød. Tilsæt 1 tsk. brødkrydderi for mere smag.

Hjem / Opskrifter / Glutenfrit toastbrød