Glutenfrit stort lyst brød

Med honning og Pofiber

Dette glutenfri brød bliver hurtigt en favorit. Det lyse brød er ikke bare utroligt godt, men også meget nemt at bage – færdigt på en time. Resultatet er et perfekt og luftigt brød, som passer til både morgenmad og som madbrød.

1 brød60 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

  • 500 g Semper Fin Mix (ca. 8 dl), gem 2 spsk
  • 30 g Semper Pofiber (1/2 dl)
  • 3 1/2 dl vand
  • 50 g gær
  • 1 dl neutral madolie
  • 1 tsk. salt
  • 1/2 tsk. bagepulver
  • 1 spsk. honning

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 240 grader.

  2. Hæld lunkent vand i en skål, smuldr gæren i, og rør, indtil gæren er opløst.

  3. Tilsæt olie, salt, Pofiber, bagepulver, honning og melblanding, men gem 2 spsk. til senere.

  4. Ælt dejen i ca. 5 minutter i maskinen, indtil den er fast og smidig.

  5. Form dejen til et rundt brød ved hjælp af det sidste mel.

  6. Lad brødet hæve i ca. 20 minutter, og snit den med en skarp kniv.

  7. Bag brødet på nederste rille i ca. 30 minutter. 

Tips! Bank på undersiden af brødet, hvis det lyder hult, er det færdigt.

Hjem / Opskrifter / Glutenfrit stort lyst brød