Glutenfrit knækbrød med quinoa

Sprøde og virkelig nemme at lave

Knasende sprøde knækbrød lavet på vores glutenfri melblanding med oat & quinoa.

45 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

1pakke Semper Oat & Quinoa Bread Mix, inkl. gærpose.

22 ml/1,5 spsk olie

7 ml/ 1,5 tsk salt

350 ml vand

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 240°C.
  2. Bland gær, salt og brødmix i en skål (gem 30 ml af melblandingen)
  3. Tilsæt lunkent vand (37° C). Bland i 1 min. Tilsæt olie og fortsæt med at blande i 3-4 min.
  4. Lad dejen hvile i 5 minutter.
  5. Del dejen i 3 dele. Spred dem ud til firkanter (40 x 30 cm) på et stykke bagepapir.
  6. Tips! Vådgør strø dine favorit frø og krydderier over og pres ned med en gaffel.
  7. Kom bagepapiret over på en bagepladen. 
  8. Pensl dejen med vand.
  9. Bag i midten af ovnen i 8 minutter. Åbn ovnlugen lidt i et par sekunder og bag færdigt i yderligere 2 minutter til det er gyldent. 
  10. Tip! Bag yderligere på 100°C, hvis du vil have det mere sprødt. 

Hjem / Opskrifter / Glutenfrit knækbrød med quinoa