Glutenfrit focaccia med quinoa

Brød som i Italien

Bag dine helt egne italienske focaccia - uden gluten! Du vil elske dig selv for dem...

45 min
Average: 2.5 (2 votes)
2 Stemmer

Ingredienser

1 pakke Semper Havre & Quinoa Brød Mix, inkl. gærpose.

50 ml/1,5 spsk olie

5 ml/1,5 tsk salt

500 ml vand

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 240°C.
  2. Bland gær, salt og brødmix i en skål.
  3. Tilsæt lunkent vand (37° C). Bland i 1 min. Tilsæt olie og fortsæt med at blande i 3-4 min.
  4. Form dejen til en firkant (25x25) på en bageplade med bagepapir. Tip! Anvend hænderne eller en ske. 
  5. Lad dejen hæve i 35 min. 
  6. Lav ca. 9 huller i dejen med din finger og pensl med olivenolie og strø med havsalt og rosmarin
  7. Kom bagepapir på bagepladen.
  8. Bag i den nederste del af ovnen i 25-30 min til de er gyldne. 
  9. Tip! Tilsæt evt. tørrede oliven og soltørrede tomater.  

Hjem / Opskrifter / Glutenfrit focaccia med quinoa