Glutenfrit focaccia med quinoa
Brød som i Italien
Bag dine helt egne italienske focaccia - uden gluten! Du vil elske dig selv for dem...
45 minIngredienser
1 pakke Semper Havre & Quinoa Brød Mix, inkl. gærpose.
50 ml/1,5 spsk olie
5 ml/1,5 tsk salt
500 ml vand
Sådan gør du
- Sæt ovnen på 240°C.
- Bland gær, salt og brødmix i en skål.
- Tilsæt lunkent vand (37° C). Bland i 1 min. Tilsæt olie og fortsæt med at blande i 3-4 min.
- Form dejen til en firkant (25x25) på en bageplade med bagepapir. Tip! Anvend hænderne eller en ske.
- Lad dejen hæve i 35 min.
- Lav ca. 9 huller i dejen med din finger og pensl med olivenolie og strø med havsalt og rosmarin
- Kom bagepapir på bagepladen.
- Bag i den nederste del af ovnen i 25-30 min til de er gyldne.
- Tip! Tilsæt evt. tørrede oliven og soltørrede tomater.