Glutenfrit brød med quinoa

Dit helt eget hjemmebagte quinoabrød

Nu er bagning let. Tilsæt bare salt, vand og olie og få en stor dejlig dej at bage med.

1 hour
Average: 5 (1 vote)
1 Stem

Ingredienser

1 pakke Semper Oat & Quinoa Bread Mix, inkl. gærpose.

30 ml/2 spsk olie

5 ml/1 tsk salt

450 ml vand

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 240°C.
  2. Bland gær, salt og brødmix i en skål (gem 30 ml af melblandingen)
  3. Tilsæt lunkent vand (37° C). Bland i 1 min. Tilsæt olie og fortsæt med at blande i 3-4 min.
  4. Lad dejen hvile i 5 minutter.
  5. Form dejen til et stort brød.
  6. Tips! Vådgør her hænderne for en lettere bagning
  7. Kom bagepapir på bagepladen. 
  8. Pensl dejen generøst med vand blandet med olie. Dæk den med film og lad stå i 35 min.
  9. Bag brødet i ovnens nedre del i 35 min. Lad det derefter køle af under et hviskestykke. 

Hjem / Opskrifter / Glutenfrit brød med quinoa