Glutenfrit brød med pocheret æg

En skøn klassiker i en spændende nyfortolkning!

4 stk25 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

4 skiver Semper mørkt med fuldkorn
2 avocado
citron
friskost
et par dråber olivenolie
salt og chiliflakes
1 1/2 l vand (til pochering)
1 spsk eddike (til pochering)
4 æg
græskarkerner
persille, finthakket

Sådan gør du

  1. Skær avocadoen i tynde skiver. Dryp citronsaft over.

  2. Smør brødskiverne med friskost og kom avocadoskiverne på. Hæld olivenolie over og drys med salt og chiliflakes.

  3. Nu skal æggenes pocheres: Bring vand, eddike og salt i kog (2 tsk.). Skru ned, så det simrer. Slå æggene ud i en kop et ad gangen. Rør rundt i vandet med store bevægelser så det hvirvler rundt og lad forsigtigt ægget glide ned i det simrende vand. Lad ægget koge i ca. 3 minutter og tag det forsigtigt op med en hulske. Lad det dryppe af på et stykke papir.

  4. Kom et pocheret æg på toppen af hvert stykke brød. Drys med græskarfrø og finthakket persille.

Hjem / Opskrifter / Glutenfrit brød med pocheret æg