Glutenfri vafler

En rigtig sprød vaffeldej

Så er det tid til sprøde vafler! Denne variant af glutenfri vaffeldej er såre simpel at lave, og resultatet bliver altid godt. Hvis der er dej til overs, kan du nemt gemme det i køleskabet til næste dag. Hvem siger nej tak til en rigtig sprød vaffel med flødeskum og bær?

4 stk30 min
Average: 5 (1 vote)
1 Stem

Ingredienser

  • 180 g Semper Mix (3 dl)
  • 1/2 tsk. bagepulver
  • 1/2 tsk. salt
  • 2 1/2 dl vand
  • 50 g smeltet smør
  • Smør til at pensle vaffeljernet med.

Sådan gør du

  1. Bland Mix, bagepulver og salt i en skål. Tilsæt lidt vand ad gangen, mens du pisker til en dej uden klumper.

  2. Smelt smørret, og lad det køle af. Hæld det i dejen, og rør omhyggeligt.

  3. Varm vaffeljernet op, og pensl med smør, bag vaflerne gyldenbrune, og server med friske bær.

 

Tips! Tilsæt 1 tsk. vaniljesukker til dejen for at få søde vafler.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri vafler