Glutenfri tyttebærbrød

Perfekt til brunch

Perfekt brød til morgenmad. Nemt at bage, godt med ost.

1 45 minutter
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

1 pakke Semper Mix med Fiber (gem 1 dl til når du skal forme brødene)
2 dl Semper Havregryn
½ pakke gær
3 ½ dl vand, 37° C
1 spsk Fiberhusk
1 tsk salt
½ spsk brødkrydderi
2 spsk olie
1 dl tyttebærsyltetøj

Sådan gør du

  1. Smuldr gæren og rør den ud i vandet.
  2. Tilsæt salt, brødkrydderi og Fiberhusk og rør rundt.
  3. Lad blandingen stå i 10 minutter.
  4. Tilsæt de øvrige ingredienser.
  5. Bland til en dej og lad den stå i 30 minutter under et viskestykke.
  6. Ælt dejen og form den til to runde brød.
  7. Sæt ovnen på 200° C.
  8. Skær tre snit i dem og lad den stå i yderligere 15 minutter.
  9. Bag i ovnen i ca 25 minutter.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri tyttebærbrød