Glutenfri toastbrød

Nu skal der toastes

Bag dit eget sprøde, glutenfri toastbrød. Dette brød er et formbrød, hvilket gør det perfekt som toastbrød. Resultatet er et sprødt toastbrød, som du kan spise, som det er, eller du kan riste eller smørstege det.

1 stort brød60 minutter
Average: 5 (2 votes)
2 Stemmer

Ingredienser

500 g Semper Mix med Fiber (1 pakke/ca. 8 dl)
4 ½ dl vand
25 g gær
½ dl olie
½ tsk. salt
½ dl Semper Pofiber til formen

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 230° C.

  2. Bland lunkent vand med gær i en skål, og rør, indtil gæren er opløst.

  3. Tilsæt olie, salt og Semper Mix med fiber, og bland i en køkkenmaskine med dejkrog i ca. 5 minutter, indtil alt er godt blandet.

  4. Smør en brødform, ca. 2,5 l, og drys den med Semper Pofiber, hæld dejen i og top med Semper Pofiber.

  5. Lad den hæve ca. 20 minutter, og bag den så midt i ovnen i ca. 30 minutter.

Tip! Dette brød er helt perfekt som toastbrød. Tilsæt 1 tsk. brødkrydderi for mere smag.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri toastbrød