Glutenfri tagliatelle Carbonara

Elsket af både børn og voksne

Den ultimative ret, når målet er at blive mæt, varm og lykkelig!

430 minutter
Average: 5 (2 votes)
2 Stemmer

Ingredienser

4 portioner Semper Tagliatelle med æg
2 pakker bacon, skåret i små stykker
4 æggeblommer
2 dl fløde
2 dl parmesan, revet
½- 1 dl persille, groft hakket
salt og sort peber

Sådan gør du

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

  2. Steg baconen sprød imens.

  3. Rør æggeblommerne sammen med fløde og det meste af parmesanen i en skål.

  4. Når pastaen er færdig, hælder du vandet fra og blander hurtigt ægge- og flødeblandingen i pastaen. Rør hele tiden rundt.

  5. Tilsæt bacon, persille, salt og peber. Drys resten af parmesanen over. Server med det samme!

Hjem / Opskrifter / Glutenfri tagliatelle Carbonara