Glutenfri svensk sandwich-tærte med kylling & bacon

Perfekt til et større selskab

Sandwich-tærte med kylling og bacon. Noget af det bedste vores svenske venner har opfundet!

8-10 45 minutter
Average: 5 (1 vote)
1 Stem

Ingredienser

2 pakker Semper Formbrød med frø
2 pakker bacon (samlet 280 g)
300 g kylling
10 soltørrede tomater
3 dl madyoghurt (10%)
1 dl purløg
1 tsk dijonsennep
½ tsk salt
1 nip peber
400 g flødeost, tempereret

Pynt:
1 zucchini
Parmesan
Ruccola
Ærtespirer

Sådan gør du

  1. Steg bacon sprød i en stegepande. Lad fedtet løbe af på et stykke køkkenrulle. Hak det derefter.

  2. Steg kyllingen i mindre stykker.

  3. Bland yoghurt, purløg, kylling, sennep og peber.

  4. Hak soltørrede tomater. Tilsæt de hakkede tomater og 2/3 af baconet til yoghurten og rør sammen.

  5. Skær skorperne af brødet. Læg 1/3 af brødskivene på et fad. Fordel halvdelen af fyldet udover brødskiverne. Fortsæt med næste tredjedel af brødskiverne og den anden halvdelen af fyldet. Afslut med sidste lag af brødskiver.

  6. Lad sandwich-tærten stå overdækket med plastfolie i køleskabet i ca 3-4 timer.

  7. Smør flødeosten over hele sandwich-tærten.

  8. Pynt med grøntsager, det resterende bacon og riv parmasan hen over.

Tip!
Brug en ostehøvl når du skærer zucchini for flotte tynde skiver som er nemme at forme.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri svensk sandwich-tærte med kylling & bacon