Glutenfri svensk lagkage med kylling og bacon
Middag

Glutenfri svensk sandwich lagkage med kylling & bacon

Anmeldelser

(1 votes)

(1 votes)

Sandwich-tærte med kylling og bacon. Noget af det bedste vores svenske venner har opfundet!

  • Tilberedningstid
    45 minutter
  • Portioner
    8-10
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Steg

  2. bacon sprød i en stegepande. Lad fedtet løbe af på et stykke køkkenrulle. Hak det derefter.

  3. Steg kyllingen i mindre stykker.

  4. Bland yoghurt, purløg, kylling, sennep og peber.

  5. Hak soltørrede tomater. Tilsæt de hakkede tomater og 2/3 af baconet til yoghurten og rør sammen.

  6. Skær skorperne af brødet. Læg 1/3 af brødskivene på et fad. Fordel halvdelen af fyldet udover brødskiverne. Fortsæt med næste tredjedel af brødskiverne og den anden halvdelen af fyldet. Afslut med sidste lag af brødskiver.

  7. Lad sandwich-tærten stå overdækket med plastfolie i køleskabet i ca 3-4 timer.

  8. Smør flødeosten over hele sandwich-tærten.

  9. Pynt med grøntsager, det resterende bacon og riv parmasan hen over.

  10. Tip!

  11. Brug en ostehøvl når du skærer zucchini for flotte tynde skiver som er nemme at forme.

Bruges i opskriften
Glutenfri Frøbrød fra Semper

FRØBRØD