Glutenfri svampet chokoladekage

Ekstra god med nødder og chokoladestykker

Sej, sprød og smagfuld – denne glutenfri luksusudgave af svampet chokoladekage er et sikkert hit – en chokoladekage vinder altid. Imponer dine chokoladeglade venner med denne klassiker. Vi serverer den gerne med flødeskum og friske bær.

845 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 180 grader.

  2. Smelt smørret ved medium varme i en kasserolle, indtil det er helt flydende. Tag det af varmen, og tilsæt sukker, rør derefter æggene i, et ad gangen, til en jævn dej.

  3. Sigt Semper Mix, salt og kakao i, og vend det sammen til en jævn dej.

  4. For en form, ca. 22 cm i diameter, smør og pudr den med Pofiber.

  5. Bag kagen i ca. 22 minutter.

  6. Lad den køle, og spis den med letpisket flødeskum og friske bær.

 

Tips! Tilsæt hakkede nødder og chokoladekager til dejen, inden den bages

Hjem / Opskrifter / Glutenfri svampet chokoladekage