Glutenfri svampet chokoladekage
Ekstra god med nødder og chokoladestykker
Sej, sprød og smagfuld – denne glutenfri luksusudgave af svampet chokoladekage er et sikkert hit – en chokoladekage vinder altid. Imponer dine chokoladeglade venner med denne klassiker. Vi serverer den gerne med flødeskum og friske bær.
845 minIngredienser
- 120 g Semper Mix (2 dl)
- Semper Pofiber (til at pudre formen)
- 100 g smør
- 2 1/2 dl sukker
- 2 æg
- 1/2 tsk. salt
- 4 spsk. kakao
Sådan gør du
- Sæt ovnen på 180 grader.
- Smelt smørret ved medium varme i en kasserolle, indtil det er helt flydende. Tag det af varmen, og tilsæt sukker, rør derefter æggene i, et ad gangen, til en jævn dej.
- Sigt Semper Mix, salt og kakao i, og vend det sammen til en jævn dej.
- For en form, ca. 22 cm i diameter, smør og pudr den med Semper Pofiber.
- Bag kagen i ca. 22 minutter.
- Lad den køle, og spis den med letpisket flødeskum og friske bær.
Tips! Tilsæt hakkede nødder og chokoladekager til dejen, inden den bages