Glutenfri sukkerkage

Tip! Du kan også bruge sukkerkagen som tærtebund.

1050 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

3 dl Semper Mix, Fin Mix, Mix med fiber eller Lavprotein Mix
Semper Pofiber til at drysse formen med
50 g smør
2 æg
1 1/2 dl sukker
1 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
1 dl vand, kogende

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 175°C. Smør en randform og drys med Pofiber.

  2. Smelt smørret og lad det køle af.

  3. Pisk æg og sukker luftigt. Tilsæt smørret.

  4. Bland melblanding, bagepulver og vaniljesukker og kom det i massen. Tilsæt kogende vand og bland godt.

  5. Bag i ovnen til kagen har fået en fin farve, ca. 35 minutter. Mærk efter med en strikkepind.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri sukkerkage