Glutenfri sukkerkage

Lækker og luftig

En sukker kage er aldrig en dårlig idé. Her er opskriften på en luftig, saftig og glutenfri sukkerkage. Nyd med en kop kaffe eller et glas limonade. Tip! Du kan også bruge sukkerkagen som tærtebund.

10 stykker50 minutter
Average: 5 (1 vote)
1 Stem

Ingredienser

3 dl Semper Mix, Semper Fin Mix eller Semper Mix med Fiber 
Semper Pofiber til at drysse formen med
50 g smør
2 æg
1 ½ dl sukker
1 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
1 dl vand, kogende

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 175° C. Smør en randform og drys med Pofiber.

  2. Smelt smørret og lad det køle af.

  3. Pisk æg og sukker luftigt. Tilsæt smørret.

  4. Bland melblanding, bagepulver og vaniljesukker og kom det i massen. Tilsæt kogende vand og bland godt.

  5. Bag i ovnen til kagen har fået en fin farve, ca. 35 minutter. Mærk efter med en strikkepind.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri sukkerkage