Glutenfri squashkage

En sød og glutenfri kage.

1 brød45 min
Ingen bedømmelser endnu
0 Stemmer

Ingredienser

1 pakke Semper Mix 
3-4 æg
1 tsk vaniljesukker
½ squash, revet
1 spsk kokosolie 
1 tsk bagepulver
1 tsk kanel
6 spsk honning 
 

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 175 °C
  2. Bland æg med vaniljesukker, honning og kokosolie.
  3. Tilsæt squash til æggeblandingen og mix det i en røremaskine.
  4. Bland de tørre ingredienser i en skål.
  5. Tilsæt de tørre ingredienser i røremaskinen og bland til en jævn dej.
  6. Klip bagepapir til så det passer til bageformen.
  7. Bag kagen i ca 50-60 min. Stik i den for at se om den er klar, før du tager kagen ud af ovnen.


Tip!
Prøv også at bage kagen i mindre forme - så får du squashmuffins. Passer perfekt med en enkel glasur lavet på flødeost.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri squashkage