Glutenfri squashbrød

Enkelt og godt

Bag dette glutenfri brød i en rugbrødsform. Passer perfekt til en god suppe eller eftermiddagskaffen, men kan også spises til morgenmad. Squashbrødet er nemt at bage og resultatet bliver fantastisk.

145 minutter
Average: 4.7 (3 votes)
3 Stemmer

Ingredienser

1 pakke Semper Mix
3-4 æg
1 tsk vaniljesukker
½ squash, revet
1 spsk kokosolie
1 tsk bagepulver
1 tsk kanel
6 spsk honning

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 175° C
  2. Bland æg med vaniljesukker, honning og kokosolie.
  3. Tilsæt squash til æggeblandingen og mix det i en røremaskine.
  4. Bland de tørre ingredienser i en skål.
  5. Tilsæt de tørre ingredienser i røremaskinen og bland til en jævn dej.
  6. Klip bagepapir til så det passer til bageformen.
  7. Bag kagen i ca 50-60 minutter. Stik i den for at se om den er klar, før du tager kagen ud af ovnen.


Tip!
Prøv også at bage kagen i mindre forme - så får du squashmuffins. Passer perfekt med en enkel glasur lavet på flødeost.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri squashbrød