Glutenfri sprød æbletærte

Når æblerne er bedst

Perfekt sej og sprød – denne æbletærte er helt fantastisk god! I kommer garanteret til at snakke om opskriften, for en sprød æbletærte med havregryn er bare altid en god idé. Vores variant er en enkel æblekage uden æg, men med honning, råsukker, havsalt og knækbrød. En perfekt afslutning på en god middag eller perfekt til kaffen. Prøv selv!

1 tærte1h
Average: 3 (1 vote)
1 Stem

Ingredienser

  • 1 dl Semper Ren Havre
  • 100 g smør
  • 1 dl rørsukker
  • 2 spsk. honning
  • 1 knivspids havsalt

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 200 grader.

  2. Skær æblerne ud i smalle både, bland med kanel, og kom dem i en tærteform, ca. 24 cm i diameter.

  3. Knus knækbrødet til smuldrer.

  4. Bland stuetempereret smør med rørsukker, havre og salt til en fin crumble.

  5. Top æblerne skiftevis med crumble og knækbrødsmuldrer, og bag midt i ovnen i ca. 25-30 minutter. Server med letpisket flødeskum.

Hjem / Opskrifter / Glutenfri sprød æbletærte